"ΔΙΑ - ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ" - Περπατάμε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη

«ΔΙΑ –ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ» - Περπατάμε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015  στον Ποδηλατόδρομο των Αγίων Αναργύρων

 

Η Διεύθυνση  Κοινωνικής  Πολιτικής και το Τμήμα ΚΑΠΗ  του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού  σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας διοργανώνουν Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015  στον Ποδηλατόδρομο των Αγίων Αναργύρων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδη Διαβήτη. Η εκδήλωση «Δια – Δρόμος Ζωής» έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση,  ενημέρωση  και αλλαγή συνηθειών των κατοίκων της πόλης  πάνω στο νόσημα αυτό. Η δράση περιλαμβάνει αθλητικά δρώμενα όπως περπάτημα στον ποδηλατόδρομο, ασκήσεις γυμναστικής, μετρήσεις σακχάρου,  ασκήσεις εργονομίας, ενημερώσεις προληπτικής ιατρικής  και υγιεινής διατροφής.

Ως σημεία εκκίνησης  έχουμε ορίσει  στις 10:30 το πρωί, τον ποδηλατόδρομο που βρίσκεται στο ύψος του  Προαστιακού Σταθμού Αγίων Αναργύρων καθώς και τον ποδηλατόδρομο επί  του Προαστιακού Σταθμού  “Πύργος Βασιλίσσης”. Σημείο συνάντησης  των δύο ομάδων, όπου θα υλοποιηθούν και τα δρώμενα, είναι το μέσο περίπου της διαδρομής, στο ύψος του Νέου Δημαρχείου.  

Στην  εκδήλωση συμμετέχουν  οι  Δημοτικές  Κοινότητες  Αγίων  Αναργύρων  και  Καματερού,  το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ένωση Συλλόγου Γονέων, η Ομάδα εθελοντών  Δ.Ρ.Α.Σ.Η  και   οι Συμμάχοι Υγείας. Ευχαριστούμε επίσης θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις εταιρίες  ΖΩΓΡΑΦΟΣ, Athens Physio,  Villa del sol.

Σας  περιμένουμε  όλους  στα σημεία συνάντησης  το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015  για  μια  ΠΟΡΕΙΑ  ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  και ΕΥΕΞΙΑΣ.

Μοιράσου την σελίδα