Δήλωση Νίκου Σαράντη για τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔΑ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ
 
Η  Αυτοδιοίκηση σέβεται τις διεκδικήσεις των εργαζομένων του χώρου. Αναγνωρίζουμε τις σημαντικές απώλειες στα εισοδήματα τους που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση ως αποτέλεσμα των δύσκολων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής και σταθεροποίησης της χώρας και είμαστε αλληλέγγυοι μαζί τους.
Επίσης, προτείνουμε εργαζόμενοι που τυχόν πλεονάζουν σε φορείς της Αυτοδιοίκησης να αναδιαταχθούν σε Δήμους που έχουν μεγάλες ανάγκες σε προσωπικό.
Επισημαίνουμε όμως τα σοβαρά προβλήματα και τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία που έχουν δημιουργηθεί στις πόλεις όλης της χώρας και ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο από τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζόμενων. 
 Σύμφωνα επίσης με την Πολιτική Προστασία θα  εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις το Σαββατοκύριακο, που σε συνδυασμό με τη μεγάλη συσσώρευση απορριμμάτων στους δρόμους και την απόφραξη των φρεατίων ομβρίων υδάτων, θα προκαλέσουν πλημμυρικά φαινόμενα και θα δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στις πόλεις και τους κατοίκους.
Απευθύνουμε λοιπόν έκκληση προς τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, επιδεικνύοντας έτσι υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και σεβασμό στη δημόσια υγεία.

Share this post