ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

O Δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού κοντά στους δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες
 
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, αφουγκραζόμενος τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία ζούμε, η οποία έχει ως συνέπεια την όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη στήριξη και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Φέτος, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, η Κοινωνική Υπηρεσία του ενιαίου πλέον Δήμου μας, φρόντισε να διανεμηθούν είδη πρώτης ανάγκης σε όσους συμπολίτες μας βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. Η πρωτοβουλία αυτή σκοπό είχε τη στήριξη των οικογενειών του Δήμου μας, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις των ημερών, ώστε να μπορέσουν να βιώσουν ήρεμα, ευχάριστα και χαρούμενα τις ημέρες του Πάσχα. Τη φετινή χρονιά η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης εξυπηρέτησε τις ανάγκες 187 οικογενειών της πόλης μας.
Στην προσπάθεια αυτή συνέδραμαν και ιδιώτες ως χορηγοί. Ειδικότερα, η προσπάθεια να ανακουφιστούν οικογένειες που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης ενισχύθηκε από την ευγενική χορηγία των εταιρειών Supermarket «Σκλαβενίτης», LIDL, CocaCola – Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως 3Ε, Misko Α.Ε., AGRINO, καθώς και της κεντρικής λαχαναγοράς Αθηνών. Επίσης, ο ιατρός κ. Γεώργιος Γεωργούσης προσέφερε, όπως κάθε εορταστική περίοδο, σημαντική ποσότητα κρεατικών σε οικογένειες που μεγαλώνουν μικρά παιδιά και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ευχαριστεί ολόθερμα τους ιδιώτες χορηγούς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη ευαισθησία στο κάλεσμά μας και ενίσχυσαν την παραπάνω προσπάθεια.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η Κοινωνική Υπηρεσία καταβάλλουν πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια να βρίσκονται αρωγοί σε κάθε δημότη που αντιμετωπίζει δυσκολίες.
 
 
  

Μοιράσου την σελίδα