Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δωρεάν διανομής αγροτικών προϊόντων

                             Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του ΟΠΕΚΕΠΕ. Το πρόγραμμα, για λογαριασμό του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, ανέλαβε να συντονίσει και να οργανώσει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

 

Ειδικότερα, διανεμήθηκαν ζυμαρικά, ρύζι , λάδι , γραβιέρα και φέτα στους δικαιούχους του προγράμματος διανομής τροφίμων, κατοίκους της πόλης μας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες οικονομικές δυσχέρειες. Η διανομή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε στο Β ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων , επί της οδού Πλαπούτα 2 .

 

Οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος διανομής τροφίμων ανέρχονταν στον αριθμό των 1.177 ατόμων. Κατά τη διανομή των τροφίμων , που διήρκεσε συνολικά 4 ημέρες, οι συμπολίτες μας εξυπηρετήθηκαν με τη συνεργασία των υπαλλήλων των κοινωνικών δομών του Δήμου , των ΚΑΠΗ καθώς και της υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

 

Σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός της διανομής τροφίμων σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, κος Παντελιάς Νίκος, για να δώσει το μήνυμα ότι ο Δήμος μας βρίσκεται στο πλευρό των πιο ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού της πόλης μας και θα συνεχίσει να τους υποστηρίζει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες με όποιο μέσο είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί.

 

Εν αναμονή της προκήρυξης του νέου προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του ΟΠΕΚΕΠΕ η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων με πληθώρα δράσεων.

 

Ευρύτερος στόχος είναι, στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής και μέριμνας που εφαρμόζει με συνέπεια η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, να συνεχιστούν και να ενταθούν, όπου αυτό είναι δυνατό, οι δράσεις και οι προσπάθειες της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την υποστήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.

 
 

Μοιράσου την σελίδα