Με επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Διανομή Σχολικών Ειδών σε Οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ
«ΧΑΡΙΖΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ - ΧΑΡΙΖΩ ΣΧΟΛΙΚΑ»
από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού
και την Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ»
 
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ», συνεχίζοντας την προσπάθειά τους για την ανακούφιση των συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, πραγματοποίησαν εκδήλωση για τη συλλογή σχολικών ειδών.
Έτσι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και στην πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό, μαθητές, κάτοικοι, εθελοντές της περιοχής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν καινούργια σχολικά είδη όπως τετράδια, ντοσιέ, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες , τσάντες , γραφική ύλη, βιβλία κ.α. 
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν σε 60 οικογένειες της πόλης μας, σε παιδιά που πρέπει να ξεκινήσουν με χαμόγελα τη σχολική χρονιά.
Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές, τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για την ενεργή παρουσία τους, τα βιβλιοπωλεία της περιοχής, τα φροντιστήρια, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τον Σύλλογο Εμποροβιοτεχνών Αγ. Αναργύρων που στήριξαν την παραπάνω προσπάθεια με τις χορηγίες τους.                                                                                                        
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους, τους μαθητές και τα σχολεία που προσέφεραν από το υστέρημά τους, αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη είναι η δύναμη που μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που διανύουμε.
 
                                                                              
                                     
 
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα