Συναυλίες στις Γειτονιές του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Συναυλίες στις γειτονιές του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού
 
          Συνεχίζονται οι  εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου «Γειτονιές Πολιτισμού 2011, Όλη η Πόλη μια Γιορτή» που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.
Στο πλαίσιο αυτό δόθηκαν ενδιαφέρουσες συναυλίες στις γειτονιές του Δήμου και οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα μουσικά συγκροτήματα και την Φιλαρμονική του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού που παρουσίασαν το πλούσιο και ευχάριστο ρεπερτόριο τους.
          Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ανάκασας της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων, η ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ πλαισιωμένη από το χορευτικό του Πολιτιστικού Κέντρου παρουσίασε ένα αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο και το Λαϊκό τραγούδι
Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στην πλατεία Ν. Καζαντζάκη στην Δημοτική Κοινότητα Καματερού η Ορχήστρα Νέων του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ και παρουσίασε ένα πρόγραμμα με μοντέρνα τραγούδια.
Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δημοκρατίας της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού, η Φιλαρμονική των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίων Αναργύρων και Καματερού παρουσίασε ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα. Τα μέλη της Φιλαρμονικής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν μια αξιόλογη συναυλία που απέσπασε τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.
Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου ο πεζόδρομος του 1ου Λυκείου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων πλημμύρησε από γνωστές μελωδίες .
Δύο συγκροτήματα οι «BrightShadows»  με τον Κώστα Μαυροειδή  σε φιλική συμμετοχή και οι «ΣΑΝΠΑΝΤΑ» με τον Νίκο Πιπινέλη διασκέδασαν το κοινό  με τις απαλές νότες των τραγουδιών τους .
 

Μοιράσου την σελίδα