Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού συμμετέχει στο "κίνημα για φτηνά αγροτικά προϊόντα που αναπτύσσεται".

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού συμμετέχει στο «κίνημα για φτηνά αγροτικά προϊόντα» που αναπτύσσεται.
 
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού συμμετέχει στο κίνημα που αναπτύσσεται με στόχο οι πολίτες να προμηθεύονται πατάτες και άλλα βασικά αγροτικά προϊόντα κατευθείαν από τους παραγωγούς και φυσικά σε χαμηλότερη τιμή.  Για το σκοπό αυτό καλεί τους παραγωγούς ελληνικών γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απευθείας διάθεση των προϊόντων τους.
Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το θέμα σto ειδησεογραφικό site aftodioikisi.gr:
«Οι πρωτοβουλίες αυτές ασκούν πίεση για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα της υψηλής τελικής τιμής των αγροτικών προϊόντων που φτάνουν στον καταναλωτή και ταυτόχρονα να προστατευθούν οι παραγωγοί.
Είναι βέβαια ακόμη πιο επίκαιρες μέσα στη σημερινή συγκυρία της μείωσης των εισοδημάτων μισθωτών και συνταξιούχων.
Πιστεύω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει κάθε λόγο να σταθεί αρωγός σ’ αυτές τις προσπάθειες. Αυτό μπορεί να πάρει και οργανωμένη μορφή, δηλαδή η Αυτοδιοίκηση να συμβάλλει στη διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου και των στοιχειωδών υποδομών για την καλύτερη οργάνωση αυτής της προσπάθειας. Ρυθμίσεις που να διασφαλίζουν τη συμμετοχή όλων των παραγωγών που ενδιαφέρονται για αυτό το εγχείρημα αλλά και την άνετη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση πάντα ήταν και παραμένει ευαίσθητη στη φωνή και τις ανάγκες της κοινωνίας των πολιτών».
 
 

 
 

Μοιράσου την σελίδα