ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Ραντεβού στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίων Αναργύρων έδωσαν στις 10:00 το πρωί της περασμένης Κυριακής (3/11/2013) εθελοντές και  συνεργεία της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, με σκοπό τον καθαρισμό του ποδηλατοδρόμου της Κωνσταντινουπόλεως.

Με το σύνθημα: «Έλα κι εσύ», ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (τοπικό τμήμα Ανάκασας) και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αγίων Αναργύρων - Καματερού, η Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου, οι φορείς «Δράση», «Φίλοι του Πάρκου» και «Α. Ο Άμιλλα», η Ένωση Κρητών και οι Σύλλογοι Ναξιωτών, Πελοποννησίων και Ηπειρωτών, ένωσαν για τρεις ώρες τις δυνάμεις τους στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της συγκεκριμένης περιοχής.

Στη συλλογικά οργανωμένη δράση για την επανάκτηση, ανάδειξη, επέκταση και προώθηση του δημοσίου χώρου στη διάθεση των πολιτών, συμμετείχαν εθελοντικά και οι εργαζόμενοι της διεύθυνσης περιβάλλοντος του Δήμου, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης.

Η πρόσκληση στη συγκεκριμένη εθελοντική δράση εμπεριείχε και το συμβολικό στόχο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των κατοίκων της πόλης των Αγίων Αναργύρων.

Μοιράσου την σελίδα