Διάθεση αγροτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Διάθεση αγροτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές απευθείας από τους παραγωγούς σε κατοίκους
του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα διάθεσης αγροτικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στους κατοίκους του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 
Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 στο Καματερό , στην οδό Γληνού και Ιφιγενείας (πίσω από το Δημοτικό κτίριο της Δ.Κ Καματερού), συνολικά διατέθηκαν 2,2 τόνοι οσπρίων (φακές, ρεβίθια και φασόλια) από τα Φάρσαλα ,2 τόνοι ελαιόλαδο από την Αιτωλοακαρνανία, 5 τόνοι αλεύρι από την Αυλώνα και 900 κιλά μέλι Επιδαύρου. Επίσης διατέθηκαν 50 κιλά μανιτάρια από την Κύμη Ευβοίας και 50 κιλά αποξηραμένη σταφίδα Κρήτης.
Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη τάξη και ταχεία εξυπηρέτηση των πολιτών, παρά την αυξημένη ζήτηση.
 
Η διάθεση τροφίμων χωρίς μεσάζοντες είναι μια πρωτοβουλία της Αυτοδιοίκησης που αγκαλιάστηκε άμεσα από τους πολίτες, δεδομένης και της πρωτοφανούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Δείχνει ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κρίσης, να διαμορφώσουμε ένα δίκτυο  αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής στην πόλη μας.
Η πρωτοβουλία αυτή είναι η τρίτη στη σειρά από τις αρχές του έτους και ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού σκοπεύει να καθιερώσει την διανομή αγροτικών προϊόντων σε μηνιαία βάση . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε καλείτε στα εξής τηλέφωνα : 213 2039948 και 213 2039921 .
 


Μοιράσου την σελίδα