ΤΟΠΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Με λαμπρότητα εορτάστηκαν οι πολιούχοι της Πόλης

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στο Δήμο Αγίων Αναργύρων, η τοπική Εορτή των πολιούχων της Πόλης Κοσμά και Δαμιανού στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.
Τη παραμονή της εορτής έγινε ο Εσπερινός στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων και στη συνέχεια ακολούθησε στην Κεντρική Πλατεία Αγίων Αναργύρων συναυλία με το συγκρότημα των LOCOMONDO και το τοπικό συγκρότημα των ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ.
Μια συναυλία στην οποία η νεολαία έδωσε βροντερό παρόν, ενώ ο ρέγκε ρυθμός των LOCOMONDO ενθουσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν.
Ανήμερα της εορτής είχαμε τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων, όπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημοτικοί Σύμβουλοι και Επίσημοι, καθώς και την Λιτανεία των Αγίων Λειψάνων και της Ιερής Εικόνας των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.
Ακολούθησε Δεξίωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στη συνέχεια συναυλία με το καλλιτεχνικό σχήμα του ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟΥ.
Για τη γιορτή των Αγίων Αναργύρων παραβρέθηκαν στην Πόλη οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακαπούλου, Απόστολος Κακλαμάνης και Μίμης Ανδρουλάκης.
Το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις έδωσε αντιπροσωπεία από τον αδελφοποιημένο Δήμο Λύσης Κύπρου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ανδρέα Τοφιά.

 Ο ρέγκε ρυθμός των LOCOMONDO ενθουσίασε όλους όσους παρακολούθησαν την συναυλία

 Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης παρακολουθεί τη συναυλία ανάμεσα στη νεολαία

Tην Λιτανεία των Αγίων Λειψάνων και της Ιερής Εικόνας των Αγίων Αναργύρων ακολούθησαν ο Δήμαρχος και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακαπούλου

Ποιοτική ελληνική μουσική άκουσαν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου

Τον Μπάμπη Τσέρτο παρακολούθησαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης και ο Δήμαρχος Λύσης Κύπρου Ανδρέας Τοφιάς

Τον Μπάμπη Τσέρτο παρακολούθησαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης και ο Δήμαρχος Λύσης Κύπρου Ανδρέας Τοφιάς

Μοιράσου την σελίδα