ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ -ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Νέα τμήματα θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη
 
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αγίων Αναργύρων – Καματερού ολοκλήρωσε με επιτυχία τα μαθήματα ξένων γλωσσών της θερινής περιόδου. Οι εκπαιδευόμενοι, απόλυτα ικανοποιημένοι, έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τα σχόλια που λάβαμε τόσο για την εσωτερική οργάνωση όσο και για τη στήριξη του Δήμου ήταν πάρα πολύ θετικά. Παρά τις πρώτες δυσκολίες, λόγω του περιορισμένου χρόνου που είχαμε στην διάθεσή μας, καταφέραμε να πετύχουμε την εύρυθμη λειτουργία του ΚΔΒΜ και να παρέχουμε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα δια βίου μάθησης υψηλού επιπέδου, με άριστη οργάνωση και ποιότητα τα οποία και οδήγησαν στην επίτευξη των μαθησιακών στόχων.
Ήδη υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα νέα φθινοπωρινά τμήματα και όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί για τις αιτήσεις που θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη.
Πέρα από τις ξένες γλώσσες θα προσφερθούν και προγράμματα σε νέες θεματικές ενότητες όπως: Οικονομία/Επιχειρηματικότητα, Ποιότητα Ζωής/Περιβάλλον, Νέες Τεχνολογίες, Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις, Πολιτισμός και Τέχνη, Στήριξη Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων.
 

Μοιράσου την σελίδα