Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Αγώνας Δρόμου Πόλης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Αγώνας Δρόμου Πόλης
του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού
 
 
Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 ο καθιερωμένος αγώνας δρόμου πόλης, που φέτος έκανε μια νέα αρχή ως θεσμός του κοινού πλέον Δήμου μας.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος και έτρεξαν πάνω από 500 δρομείς όλων των ηλικιών υπο τις επευφημίες και το χειροκρότημα πλήθος κόσμου που υπήρχε κατά μήκος της διαδρομής αλλά και στη πλατεία Άρη Βελουχιώτη όπου δόθηκε η εκκίνηση και έγιναν οι απονομές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της Πόλης μας κ. Νίκος Σαράντης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας κ. Γιάννης Κουτελιέρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιάννης Ζαζόπουλος και ο κ. Παναγιώτης Σταφυλάς.
Σημαντική συμβολή στην ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης είχαν το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, το Α.Τ. Καματερού, η Τροχαία Ν. Ιωνίας, η Τροχαία Περιστερίου, η Δημοτική Αστυνομία, η Ελληνική ένωση Έρευνας & Διάσωσης η Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.» και φυσικά οι εργαζόμενοι του Νομικού Προσώπου.
Όλοι, μετά το τέλος των απονομών, συμμετέχοντες και Διοργανωτές, έδωσαν ραντεβού για του χρόνου σε μια εξίσου επιτυχημένη εκδήλωση.
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα