ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - ΥΠΟΔΗΣΗΣ - ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ


                                               

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ – ΥΠΟΔΗΣΗΣ – ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

από τον «Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης» και την Κοινωνική Υπηρεσία

 

 Κοντά σε  ευπαθείς κοινωνικά ομάδες βρίσκεται με μια ακόμη πρωτοβουλία για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ο «Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης» και ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Ο «Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης» ολοκλήρωσε την συλλογή ενδυμάτων, υποδημάτων, εσωρούχων, ειδών διατροφής, αποτέλεσμα διαχρονικής συμμαχίας με εταιρείες καθώς και με  το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» και την οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».  

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στο Πάρκο Ειρήνης Αττάλου, αμφιθέατρο Ορφέας.  ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΤΤΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

 - Λεωφορείο που εξυπηρετεί είναι το 704, από την πλατεία των Αγίων Αναργύρων, κάνει στάση στον Άτταλο Καματερού.

- Διαδρομή με Ι.Χ: Από πλατεία Αγίων Αναργύρων, Λεωφ. Χασιάς – Φυλής, στα φανάρια αριστερά λεωφ. Καματερού, στο τέλος του δρόμου αριστερά Σωκράτους, αμέσως δεξιά Αττάλου, αμέσως δεξιά Συντάγματος, στην αριστερή πλευρά η είσοδος.


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς:

- Eνδύματα: TOI&MOI, SARAH LAWRENCE, CELESTINO, ATTRATTIVO, ΚΑΛΤΣΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ, MINERVA, 3 GUYS, NAVY & GREEN.

- Υποδήματα: GIANNA KAZAKOY, SEBAGO, ADAM’S SHOES, FRED SHOES.

- Τρόφιμα: ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ I. ΚΑΙ ΣΙΑ, «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΤΡΟ MY MARKET, MONDELEZ HELLAS SA, WISE GREECE, EYBOΪKH ZYMH ABEE, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ, ΠΙΤΕΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε, ΖΑΝΑΕ ΖΥΜΑΙ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΝΙΚΟΓΛΟΥ ΑΕ, ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ.

- Eίδη προσωπικής υγιεινής: FHP HELLAS

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την «Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.»  για την χορηγία της σε γαλοπούλες, ρύζι, αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά που θα μοιραστούν στους ωφελούμενους τις γιορτινές Χριστουγεννιάτικες ημέρες.

Με γνώμονα την κοινωνική στήριξη, οι ευγενικές χορηγίες θα διανεμηθούν σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 

Μοιράσου την σελίδα