Κάλεσμα προς τους Δημότες Αγίων Αναργύρων - Καματερού για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

 
 « Κάλεσμα προς τους δημότες του Δήμου Αγ. Αναργύρων –Καματερού για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης »
 
Η οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας έχει δυστυχώς μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές όλων μας και πολύ περισσότερο στις ζωές όσων συνανθρώπων μας ανήκουν στις χαμηλότερες οικονομικά τάξεις. Η οικονομική κατάσταση έχει εξωθήσει πολλούς συμπολίτες μας στα όρια της φτώχειας, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τις βασικές τους βιοτικές ανάγκες.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού αφουγκράζεται τις ανάγκες των δημοτών του και προσπαθεί να εξασφαλίσει γι’ αυτούς τις αναγκαίες παροχές.
Στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε, ωστόσο, είναι σημαντικό να αναπτύξουμε το αίσθημα της αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, για να κατορθώσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τους δημότες μας εκείνους, που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
Σ’ αυτή την προσπάθεια, αναζητούμε υποστηρικτές που θα αγκαλιάσουν το εγχείρημα μας, με προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, στο μέτρο που ο καθένας μπορεί ή επιθυμεί να προσφέρει. Τα αγαθά αυτά θα διατίθενται με απόλυτα αξιοκρατικά κριτήρια και κατόπιν κοινωνικής έρευνας από το επιστημονικό προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας, και υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κ. Σωτήριου Καμαρινόπουλου, σε όσους δημότες μας τα έχουν απόλυτη ανάγκη. Συγκεκριμένα, απαραίτητα είναι τα τυποποιημένα και μακράς διαρκείας τρόφιμα άλλα και οποιοδήποτε άλλο αγαθό μπορεί ο καθένας να διαθέσει.
Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται:
1) στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου,(δ/νση: Χίου & Καλύμνου, τηλ. Επικοινωνίας 210-2690852), υπεύθυνες κ. Πρεκετέ Ιωάννα και κ. Τζανετή Κατερίνα.
2) στο Α ΚΑΠΗ Καματερού ( B. Γεωργίου 13, Καματερό, τηλ. 210-2315240) υπεύθυνη κ. Ισιδώρα Λιούλη
Σε περίπτωση μεγάλου όγκου αγαθών θα προηγείται  συνεννόηση με τους υπεύθυνους για τον τρόπο παραλαβής τους.   
            Η συμβολή σας στην προσπάθεια αυτή που καταβάλλει ο Δήμος μας είναι πολύ ουσιαστική καθώς στους δύσκολους καιρούς που ζούμε πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από την βοήθεια όλων μας. 
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα