Ο Αγιασμός στα Σχολεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Νίκος Σαράντης: «Να έχετε συνείδηση ότι οι κόποι και οι θυσίες που καταβάλλετε θα αποδώσουν στο πολλαπλάσιο τους καρπούς τους»
 
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στα σχολεία των Αγ. Αναργύρων - Καματερού με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης επισκέφθηκε το 6ο και 8ο  Δημοτικό σχολείο Αγ. Αναργύρων καθώς και το 2ο γυμνάσιο Αγ. Αναργύρων και απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ανέφερε:
"Θέλω την ημέρα αυτή της έναρξης των σχολείων να στείλω στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας τις πιο θερμές ευχές μου για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά.
Αγαπητά μας παιδιά, η μόρφωση αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο για το μέλλον, ιδιαίτερα μάλιστα μέσα στο σύγχρονο πολύ απαιτητικό περιβάλλον. Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας για να ξεπεράσει τις αληθινά μεγάλες σημερινές δυσκολίες, περνάει μέσα από την αύξηση του μορφωτικού πλούτου της νέας γενιάς μας και την απόκτηση από όλους τους νέους μας των ουσιαστικών ικανοτήτων που θα τους προσφέρουν τη δυνατότητα για μια δημιουργική και ωφέλιμη για τους ίδιους αλλά και το κοινωνικό σύνολο απασχόληση.
Γι αυτό σας ζητάω να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις μορφωτικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν αυτή τη χρονιά, μέσα από τις φιλότιμες προσπάθειες των δασκάλων σας.
Να έχετε πάντα συνείδηση ότι οι κόποι και οι θυσίες που καταβάλλετε θα αποδώσουν πολλαπλασιαστικά τους  καρπούς τους.
Φίλοι εκπαιδευτικοί, όλοι γνωρίζουμε τις αυξημένες δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στο έργο σας και τις προσωπικές θυσίες που καταβάλλετε για να ανταποκριθείτε με ποιότητα και επάρκεια στις προσδοκίες των παιδιών και της κοινωνίας.
 
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα είναι και φέτος στο πλευρό σας, θα είμαστε συμπαραστάτες στο έργο των εκπαιδευτικών και στις προσπάθειες των Συλλόγων Γονέων για την αντιμετώπιση κάθε ανάγκης που αφορά την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Επιδίωξη όλων μας ανεξαιρέτως πρέπει να είναι, ακόμη και ξεπερνώντας τον εαυτό μας, να εξασφαλίσουμε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια του Δήμου μας τις συνθήκες για να γίνει ένας μορφωμένος άνθρωπος και ένας συνειδητός πολίτης.
Καλή χρονιά σε όλους!"
 
 

Μοιράσου την σελίδα