Προσφορά Σχολικών Ειδών σε Οικογένειες του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Προσφορά σχολικών ειδών σε οικογένειες του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ»,  στο πλαίσιο των δράσεών τους για την ανακούφιση των συμπολιτών μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, προέβησαν στην προσφορά δεμάτων με σχολικά είδη σε 20 οικογένειες της πόλης μας.
Η διάθεση των δεμάτων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 στον χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και στην έδρα της Εθελοντικής Ομάδας «ΔΡΑΣΗ» (Χίου 14, Ανάκασα).
Τα σχολικά είδη που διατέθηκαν, ήταν ευγενική προσφορά της ομάδας ATENISTAS, τα μέλη της οποίας τα συνέλεξαν σε δική τους δράση στην Πλατεία Κοραή τον προηγούμενο μήνα και, στη συνέχεια, τα παρέδωσαν στην Κοινωνική Υπηρεσία και στη «ΔΡΑΣΗ» προκειμένου αυτά να διατεθούν σε δημότες που τα έχουν ανάγκη.
Ως εκ τούτου, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η Εθελοντική Ομάδα «ΔΡΑΣΗ» επιθυμούν να εκφράσουν τις ολόθερμες ευχαριστίες τους στην ομάδα ATENISTAS για την πολύτιμη αυτή προσφορά τους.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα συνεχίσει να αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρών των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, με την ανάπτυξη παρόμοιων δράσεων, οι οποίες προσφέρουν βοήθεια και στήριξη τις δύσκολες αυτές εποχές.
 

Μοιράσου την σελίδα