ΤΟ Γ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

σε μια όμορφη βραδιά με πολύ κέφι
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 η εκδήλωση στο Γ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας. Τουλάχιστον 110 μέλη του Γ ΚΑΠΗ συμμετείχαν και απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά ξεκινώντας με πολύ κέφι.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων -Καματερού , κ.Νίκος Σαράντης. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, κ. Αλέξανδρος Σαμόλης ,ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης , κ.Νίκος Παντελιάς, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Σταύρος Τσίρμπας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας κ. Γιάννης Κουτελιέρης, οι Δημοτικού Σύμβουλοι, κα Τζένη Ζαλακούδη-Ξύδη και κ. Κώστας Μαρίνης και τέλος η Κοινωνική Λειτουργός του Β ΚΑΠΗ κα. Σούλη Πομώνη.
Αξίζει να σημειωθεί ακόμα η παρουσία των εκπροσώπων των  μελών όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, του κ. Δημήτρη Τυροπώλη, από το Α ΚΑΠΗ, του κ. Μιχάλη Χρυσού από το Β ΚΑΠΗ, του κ. Δημήτρη Κασσαβού από το Δ ΚΑΠΗ και βέβαια του κ. Κώστα Κοκκινοβασίλη από το Γ ΚΑΠΗ.

Μοιράσου την σελίδα