Ανακοινωση για την Γ΄κατασκηνωτική περίοδο.

 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
 
Σε συνέχεια της από 19/6/2012 ανακοίνωσης του Δήμου μας σχετικά με τη δεύτερη κατασκηνωτική περίοδο στις εγκαταστάσεις του Δ. Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, σας ενημερώνουμε ότι για τη Γ κατασκηνωτική περίοδο , από 1/8/2012 έως 15/8/2012, πρόκειται να φιλοξενηθούν 40 παιδιά από τον Δήμο μας. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κατοίκων του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού.
 
Η συμμετοχή των παιδιών στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής :
1.      Πρόσφατο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
2.      Μια μικρή φωτογραφία του παιδιού.
3.      Ιατρική βεβαίωση υπογεγραμμένη από παιδίατρο, που θα αναγράφει ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές, του έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι εμβολιασμοί, δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα, και τέλος ότι μπορεί να συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης.
4.      Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας χρειάζεται φωτοτυπία άδειας εργασίας, άδεια παραμονής ή διαβατήριο γονέα.
5.      Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας, και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.
6.      Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί ομογενούς οικογένειας και δεν υπάρχει πιστοποιητικό γέννησης, χρειάζεται φωτοτυπία κάρτα ομογενούς στην οποία να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης του παιδιού.
7.      Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί διαζευγμένων γονέων, τότε χρειάζεται φωτοτυπία της επιμέλειας ή γονικής μέριμνας.
8.      Λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ ,ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ )βάσει του οποίου προκύπτει ο τόπος διαμονής.
9.      Υπεύθυνη δήλωση
 
Τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ιωάννη Μέρλα & Δημοκρατίας (2ος όροφος) από τη Τετάρτη 27/6/2012 και ώρα 09.00 – 14.00.
Υπεύθυνος Παιδικών Κατασκηνώσεων: Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κος Σωτήριος Καμαρινόπουλος.
 
Πληροφορίες : Κεντεποζίδου Αναστασία. Τηλ. Επικοινωνίας : 2132039923, -930.
 
Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Μοιράσου την σελίδα