Βραβεύτηκαν οι μαθητές που πρώτευσαν στο διαγωνισμό της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Έγινε η Βράβευση των μαθητών που πρώτευσαν στο διαγωνισμό της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.
 Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης, Αίθουσα «Μαρία Έλενα», πραγματοποιήθηκε  η βράβευση των Σχολικών Τμημάτων από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού που πρώτευσαν στον διαγωνισμό της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.
Τα βραβεία ήταν: Για το πρώτο Τμήμα, ένα ποδήλατο για κάθε μαθητή του Τμήματος.Για το δεύτερο Τμήμα, ένα Mp3 playerγια κάθε μαθητή του Τμήματος.Για το τρίτο Τμήμα, ένα Mp4 playerγια κάθε μαθητή του Τμήματος.
Τα βραβεία απένειμαν: ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Ελαιοτριβάρης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Βαγγέλης Στάθης και ο εκπρόσωπος της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης κ. Μούργος.
Τα 3 Τμήματα που βραβεύτηκαν ήταν:
 
1ΒΡΑΒΕΙΟ, η  ΣΤ Τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων /  αριθμός συσκευασιών 15.871
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ η Ε1 Τάξη του  4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων / αριθμός συσκευασιών 7.079
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ η Β1 Τάξη του  6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων / αριθμός συσκευασιών 6.518.
Ο Δήμαρχος έδωσε  συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν και να διαδώσουν σ’ όλο τον περίγυρο τους την κοινωνικά ωφέλιμη πρακτική της ανακύκλωσης. Επίσης προανήγγειλε τη διενέργεια νέου διαγωνισμού μέσα στην τρέχουσα σχολική χρονιά, ώστε να καθιερωθεί ως θεσμός πλέον στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, και παράλληλα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ευαισθητοποίηση των μαθητών για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης.
 
 

Μοιράσου την σελίδα