Επιστολή διαμαρτυρίας του Νίκου Σαράντη στον ΟΑΣΑ για την αναστολή λειτουργίας της γραμμής 720

Διαμαρτυρία του Νίκου Σαράντη στον ΟΑΣΑ για την αναστολή λειτουργίας της γραμμής 720.
 
Επιστολή διαμαρτυρίας σε έντονο ύφος σχετικά με την αναστολή λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής 720 (Άγιοι Ανάργυροι – Ανάκασα) έστειλε στον  Πρόεδρο του Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα στον Τύπο την απόφαση του Οργανισμού σας να αναστείλει τη λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 720 (Άγιοι Ανάργυροι – Ανάκασα), η οποία μάλιστα εφαρμόστηκε άμεσα, από το Σάββατο 23 Ιουλίου.
Η εν λόγω γραμμή διευκολύνει σημαντικά την κίνηση των κατοίκων ανάμεσα  στη συνοικία της Ανάκασας και το κέντρο του Δήμου μας και από εκεί με μετεπιβίβαση στο κέντρο της Αθήνας. Η διακοπή της προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία στους δημότες μας και επίσης θα αποβεί βλαπτική για τη λειτουργία του εμπορικού κέντρου της πόλης των Αγίων Αναργύρων. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι η συνοικία της Ανάκασας είναι μια λαϊκή γειτονιά, όπου οι κάτοικοι εξακολουθούν σε μεγάλο βαθμό να στηρίζονται στα ΜΜΜ για τις μετακινήσεις τους.
Κατόπιν όλων αυτών σας ζητάμε να τροποποιήσετε την απόφαση σας και να προχωρήσετε στην επαναλειτουργία της γραμμής 720.»

Μοιράσου την σελίδα