ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίων Αναργύρων ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και από τότε μέχρι και σήμερα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του 2ου Ενιαίου Λυκείου Αγ. Αναργύρων, στην οδό Πίνδου Δαβάκη 20, στην περιοχή Μυκονιάτικα. στους Αγίους Αναργύρους (ακριβώς κάτω από το στρατόπεδο).

Στο σχολείο, όπως και στα υπόλοιπα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, μπορούν να γραφούν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν απολυτήριο δημοτικού και δεν έχουν τελειώσει το γυμνάσιο.

Αιτήσεις εγγραφής γίνονται καθημερινά από τις 5:00 μ.μ μέχρι τις 8:00 μ.μ. στο χώρο του σχολείου.

Το πρόγραμμα σπουδών του σχολείου μας είναι ανοικτό και ευέλικτο και προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες και τα ενδιαφέρονται των μαθητών (εκπαιδευομένων). Δεν υπάρχουν βιβλία και η διδασκαλία των μαθημάτων πραγματοποιείται κυρίως μέσω φωτοτυπημένου υλικού. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος σπουδών είναι 18 μήνες, συγκεκριμένα δύο εκπαιδευτικά έτη.
Τα μαθήματα γίνονται κάθε απόγευμα, 5.00 – 9.00 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 210 – 8323941 ή επισκεφθείτε το web site: sde-ag-anarg.att.sch.gr ή στείλτε e-mail: mail@sde-anarg.att.sch.gr.

Share this post