Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού Γιόρτασε την Ημέρα της Μουσικής

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού γιόρτασε την Ημέρα της Μουσικής.
 
Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού  γιόρτασε μαζί με δεκάδες άλλες πόλεις της Ευρώπης την Ημέρα της Μουσικής.
 HEυρωπαϊκή  γιορτή μουσικής καθιερώθηκε το 1982.Την ήμερα αυτή οι πλατείες των πόλεων γεμίζουν κόσμο για να χαρούν την μουσική.
 Η εκδήλωση του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού  φέτος έγινε στο θεατράκι του Κοκκινόπουλου της Κοινότητας Αγίων Αναργύρων και την ξενάγηση στο θαυμαστό κόσμο της μουσικής ανέλαβαν η ορχήστρα και η χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου» της Κοινότητας Αγίων Αναργύρων, μουσικά σύνολα του Ωδείου της Κοινότητας Καματερού και το τμήμα Παραδοσιακών οργάνων του Ωδείου της Κοινότητας Αγίων Αναργύρων.
Οι νότες από τις μελωδίες της Ρωμαϊκής Αγοράς του Μάνου Χατζιδάκι ξεκίνησαν τη γιορτή. Η νοσταλγία πλημμύρισε το θεατράκι.
Μετά ήταν η σειρά της Κοινότητας Καματερού να μας ταξιδέψει σε κλασικούς μουσικούς δρόμους. Τα νιάτα   κατέθεσαν δυναμικά την ποιότητα της διαχρονικής κλασσικής μουσικής,  οδηγημένα από την εμπνευσμένη διδασκαλία των καθηγητών του Ωδείου. Η χορωδία συνέχισε να μας οδηγεί γλυκά στη μελωδική γραμμή του «Μάνου» την εξόχως έντεχνη και συγχρόνως λαϊκή.
 Με τη σειρά του το Τμήμα Παραδοσιακών Οργάνων με το γνήσιο ήχο του Μπουζουκιού γέμισε την ατμόσφαιρα με αγαπημένες Ελληνικές – Λαϊκές μελωδίες .
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων κ. Νίκος Σαράντης χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στην καθιέρωση της Γιορτής Μουσικής ως θεσμό στο Δήμο  και  επεσήμανε  το ότι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες ανήκουν στο δυναμικό μαθητών και δασκάλων των Ωδείων του Δήμου Αγίων  Αναργύρων – Καματερού και επαίνεσε την αγάπη τους για τη μουσική.
 
 
 
 
            

Μοιράσου την σελίδα