ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Mε τη συμμετοχή εθνικοτοπικών Συλλόγων, εθελοντικών ομάδων

και σχολείων του Δήμου μας

 
 
 

Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας και η Κοινωνική Υπηρεσία διοργάνωσαν ανοιξιάτικο μπαζάρ Αλληλεγγύης. Το μπαζάρ πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων, το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 από τις 11.00 έως τις 5.00 μ.μ. με τη συμμετοχή εθνικοτοπικών Συλλόγων και των εθελοντικών ομάδων του Δήμου μας .

Στο Ανοιξιάτικο μπαζάρ Αλληλεγγύης συμμετείχε η ομάδα εθελοντών ΔΡΑΣΗ με ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες καθώς και τα τμήματα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας με έργα των μαθητών τους. Επίσης, συμμετείχαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι Πελοποννησίων και Ηπειρωτών των Αγίων Αναργύρων. Τέλος, οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων δώρισαν λαμπάδες και άλλες δημιουργίες τους για τους σκοπούς του μπαζάρ. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις των χειροτεχνημάτων θα διατεθούν για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ολόθερμα αγκάλιασε το Ανοιξιάτικο μπαζάρ και έδειξε την αλληλεγγύη του καθώς και τον παραδοσιακό και Λαογραφικό Σύλλογο «Το Γιορντάνι» που ενίσχυσε την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share this post