Σε 24ωρη ετοιμότητα ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού ενόψει της κακοκαιρίας.

Συσκέψεις για την αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων από το κύμα κακοκαιρίας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ελαιοτριβάρης και Κοινωνικής Πολιτικής  Σωτήρης Καμαρινόπουλος με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αποφασίστηκαν τα εξής:

Σε περίπτωση χιονόπτωσης θα υλοποιηθούν όσα προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου.

Ορίστηκε προσωπικό ασφαλείας για όλο το 24ωρο μέχρι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμος προμηθεύτηκε αλάτι για αντιμετώπιση των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο.

Θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με οικογένειες και μεμονωμένα άτομα από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όπως και με κατοίκους με χρόνια προβλήματα υγείας.

Το αμαξοστάσιο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού ορίζεται ως χώρος προσωρινής φιλοξενίας αστέγων. Στο χώρο υπάρχουν δέκα θερμαινόμενοι λυόμενοι οικίσκοι, προσβάσιμοι όλο το 24ωρο.

Το αμαξοστάσιο του Δήμου βρίσκεται στην οδό Μπίμπιζα και υπεύθυνος για το χώρο και επίσης για όλα τα προβλήματα από την πιθανή χιονόπτωση που αφορούν τη λειτουργία της πόλης είναι ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ελαιοτριβάρης (τηλ. Επικοινωνίας 210 – 2693784, 6985561656).

Για ανάγκες που αφορούν την Κοινωνική Υπηρεσία, υπεύθυνος είναι ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Καμαρινόπουλος, (τηλ. Επικοινωνίας 213- 2039921, 6936937441)

Μοιράσου την σελίδα