Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Καματερού.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία
στο ΚΑΠΗ Καματερού.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας «Αμαλία Φλέμινγκ», οργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. Η Εθελοντική Αιμοδοσία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 στο ΚΑΠΗ Καματερού και είχε την ανταπόκριση του κόσμου.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους συμπολίτες μας  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία. Η προσφορά τους είναι πολύτιμη και μπορεί, πραγματικά, να σώσει ζωές.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Καματερού πραγματοποιήθηκε με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κ. Σωτήριου Καμαρινόπουλου.
Για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος και την όσο το δυνατόν επαρκέστερη κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν σε αίμα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου οργανώνει σε τακτική βάση εθελοντικές αιμοδοσίες. Καλούμε από τώρα όλους τους πολίτες να ευαισθητοποιηθούν στο κρίσιμο ζήτημα της αιμοδοσίας και της κάλυψης των αναγκών των συνανθρώπων μας σε αίμα και να συμμετάσχουν προσφέροντας αίμα στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011, ώρες 11 π.μ. έως 1 μ.μ., στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων.

Μοιράσου την σελίδα