Υλοποιήθηκε το Πρόγραμμα Σίτισης Απόρων και για τον μήνα Αύγουστο

 
ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 
 
 
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για μία ακόμα φορά βρίσκεται στο πλευρό των άπορων συμπολιτών μας και αναλαμβάνει δράσεις για την ανακούφιση τους. Μία από αυτές είναι και η συνέχιση της διανομής μερίδων φαγητού σε όσους εξυπηρετούνται από τα συσσίτια των εκκλησιών, τα οποία διέκοψαν τη λειτουργία τους για τον μήνα Αύγουστο.
 
Έτσι λοιπόν με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας δημιουργήθηκε ένα άτυπο δίκτυο εταιρειών από το χώρο της εστίασης , οι οποίες κάλυψαν τις ημερήσιες ανάγκες σε μερίδες φαγητού για 20 συμπολίτες μας.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρείες:Goodys Ιλίου, εστιατόριο Γοργοπόταμος, σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης (Καματερού) και τα αρτοποιεία ΣΤΕΡΓΙΟΥ και ΝΙΚΟΛΕΤΑ (Καματερό) οι οποίοι προσέφεραν για όλο τον Αύγουστο φρεσκομαγειρεμένο φαγητό καθημερινά και αρτοσκευάσματα. Πρόκειται για μία αλτρουιστική κοινωνική προσφορά των εταιρειών αυτών  προς τους κατοίκους του Δήμου μας, που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην σ’ αυτή την δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Μοιράσου την σελίδα