Ξεκίνησε το δωρεάν παζάρι μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης

Ξεκίνησε σήμερα το Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης.
Από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και την Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ».
 
Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση, ξεκίνησε σήμερα το Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, που διοργανώνουν από κοινού η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ». Στο παζάρι μπορούν να συμμετέχουν όλοι είτε προσφέροντας είδη που τους περισσεύουν είτε επισκεπτόμενοι τον χώρο όπου πραγματοποιείται και παίρνοντας ό,τι χρειάζονται εντελώς δωρεάν.
Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του παζαριού είναι ήδη ενδεικτική της επιτυχίας του, καθώς χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη ανταπόκριση και την προσέλευση του κόσμου. Ελπίζουμε ότι και η αυριανή ημέρα θα αποδειχθεί εξίσου επιτυχής από την άποψη της ανταπόκρισης του κόσμου και σας καλούμε όλους και όλες να επισκεφτείτε τον χώρο της Ομάδας Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ» επί της οδού Χίου 14 στην Ανάκασα (Άγιοι Ανάργυροι), όπου πραγματοποιείται το παζάρι, έως τις 8 μ.μ. σήμερα και από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. αύριο, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.
Το σταθερό ενδιαφέρον και η ανταπόκριση του κόσμου στα δωρεάν παζάρια που διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ» αναδεικνύει, αφενός, την ανάγκη που υπάρχει στην κοινωνία για την υλοποίηση τέτοιου είδους δράσεων. Αφετέρου, ωθεί τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού στην καθιέρωση του Παζαριού ως θεσμού πλέον του Δήμου. Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού βρίσκεται πάντα στο πλευρό του δημότη, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, και θα συνεχίσει να το αποδεικνύει έμπρακτα.
 

Μοιράσου την σελίδα