ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

       

Εκδήλωση αφιερωμένη στους λιλιπούτειους κατοίκους της πόλης μας διοργανώθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Κινηματοθέατρο «Μαρία- Έλενα». Χαμογελαστά πρόσωπα με χαρούμενες φωνές, γέμισαν το χώρο και μετέδωσαν τη ζωντάνια και το κέφι τους στους παρευρισκομένους.


Τα παιδιά απόλαυσαν γευστικές λιχουδιές, δέχτηκαν δώρα και μπήκαν στη κλήρωση για να διεκδικήσουν προσκλήσεις για παιδικές θεατρικές παραστάσεις, ενώ παρακολούθησαν και την προβολή παιδικής ταινίας.

            Το παρών έδωσε ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη, ο Αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, κ. Νίκος Παντελιάς και η πρόεδρος της  εθελοντικής ομάδας «ΔΡΑΣΗ» , τα μέλη της οποίας συμμετείχαν στην διοργάνωση της γιορτής.


            Στη διοργάνωση της παραπάνω εκδήλωσης σημαντική ήταν η συνεισφορά των θεάτρων: « Μιχάλης Κακογιάννης, «Κιβωτός», «Ακάδημος», «Αθήνα», «Κινητήρας», «Βλαχοπούλου», των βιβλιοπωλείων: «Επίκεντρο», «Στίγκας», «Serafino», «Αίσωπος», του Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» και της κάβας «Σωκράτης» και «V52», της Κας Γιαννοπούλου στη προσφορά γλυκών και αναψυκτικών στα  παιδιά , του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας στη χορηγία σε βιβλία και του κου Σμυρναίου στη προβολή της ταινίας.

 
 
 

Μοιράσου την σελίδα