ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ & ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ


Σε ευρεία σύσκεψη Υπουργών, Περιφέρειας και Δήμων για τη Δυτική Αθήνα συμμετείχε ο Νίκος Σαράντης.

Προτεραιότητες τα αντιπλημμυρικά και το πάρκο Τρίτση.

 

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η σύσταση μόνιμης Επιτροπής Συντονισμού των συναρμόδιων Υπουργείων, της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας.

Ως τα πιο επείγοντα προβλήματα επισημάνθηκαν η προώθηση των αντιπλημμυρικών έργων και η λειτουργία του πάρκου Τρίτση.

Καθώς είναι και τα δυο ζητήματα άμεσης προτεραιότητας για το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, ο Νίκος Σαράντης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη και τόνισε την ανάγκη η πολιτική βούληση να υπερβεί τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπουργοί,  Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πάνος Σκουρλέτης, Χρήστος Σπίρτζης, Γιάννης Τσιρώνης, ο Υφυπουργός Γιάννης Μπαλάφας, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζόκας, οι Δήμαρχοι Γιώργος Καπλάνης, Νίκος Σαράντης, Δημήτρης Μπίρμπας, Νίκος Ζενέτος, Ανδρέας Παχατουρίδης, Βαγγέλης Σίμος, Χρήστος Παππούς, Μιχάλης Σελέκος, Γενικοί Γραμματείς και υπηρεσιακά στελέχη.

Μοιράσου την σελίδα