Αντιφυματικός εμβολιασμός στα σχολεία του Δήμου.

Αντιφυματικός εμβολιασμός στα σχολεία του Δήμου
Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Το Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, στο πλαίσιο της ήδη εδραιωμένης συνεργασίας του με τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Άνω Λιοσίων και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του προγράμματος σχολικής υγιεινής, που αφορά στον αντιφυματικό εμβολιασμό και την φυματινοαντίδραση Mantoux.
Ειδικότερα, προβλέπεται οι εμβολιασμοί να πραγματοποιηθούν στους μαθητές της Α’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού από το εξειδικευμένο προσωπικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τη σύμφωνη γνώμη του Γραφείου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των γονέων των μαθητών.
Το πρόγραμμα αντιφυματικού εμβολιασμού έχει ήδη ξεκινήσει στα σχολεία του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων. Πιο συγκεκριμένα, ο αντιφυματικός εμβολιασμός ξεκίνησε στις 20 Μαρτίου 2012 από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού και προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί στις 26 Απριλίου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού. Συνολικά, θα εμβολιαστούν 390 μαθητές.
Στους Αγίους Αναργύρους, ο αντιφυματικός εμβολιασμός προγραμματίζεται να ξεκινήσει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων στις 2 Μαΐου 2012 και να ολοκληρωθεί στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων στις 17 Μαΐου 2012. Στο σύνολό τους, θα εμβολιαστούν 306 μαθητές.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, και συγκεκριμένα στην υπεύθυνη του προγράμματος κ. Ελένη Καμαρινοπούλου, στα τηλέφωνα 213-2039925, 213-2039921.
 

Μοιράσου την σελίδα