ΔΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ


ΔΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

θερμές ευχαριστίες σε όλους του εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν

 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών των δημοτών μας σε αίμα, λειτουργεί με επιτυχία τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, σε συνεργασία με τα Κέντρα Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων «Ιπποκράτειο» και «Αμαλία Φλέμινγκ».

Σε αυτό το πλαίσιο, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου διοργανώνει σε τακτική βάση, εθελοντικές  αιμοδοσίες.

Έτσι, για να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας, διοργανώσαμε για τον Δεκέμβριο δύο Εθελοντικές Αιμοδοσίες:

·                         η πρώτη πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή  13 Δεκεμβρίου 2015 στο ΚΑΠΗ Καματερού (Βασιλέως Γεωργίου 13) από τις 9.00 π.μ. μέχρι 13.00μ.μ., σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ και

·                         η δεύτερη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στο  χώρο του Κλειστού γηπέδου Καματερού ( Γούναρη και Θεοτόκου )  από τις 9.30 έως 13.00 μ.μ, σε συνεργασία με το  Ιπποκράτειο.  Στην αιμοδοσία αυτή συμμετείχαν οι Αθλητικοί Σύλλογοι όπου οι αθλητές έδωσαν το  παρόν .

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμπολίτες μας  που συμμετείχαν στις εθελοντικές αιμοδοσίες και τους αθλητικούς συλλόγους  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η προσφορά τους είναι πολύτιμη και μπορεί, πραγματικά, να σώσει ζωές.

 

ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ – ΔΙΝΕΙΣ ΖΩΗ

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα