ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

 
Πάσχα στο Αστυνομικό Τμήμα

για το Δήμαρχο

και τον Αντιδήμαρχο

 
 

Πάσχα στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων έκαναν ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης και ο Αντιδήμαρχος Πολύδωρος Τσελέκας.

 

Η ομολογουμένως παράξενη ιστορία, ξεκίνησε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, όταν ιδιώτης, σε απόσταση 50 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, ακριβώς στην κεντρική πλατεία του Δήμου, μετακίνησε όχημα του Δήμου και κατασκεύασε ξύλινη παράνομη κατασκευή, χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί!!!

 

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα - και ενώ το πρωί είχε προηγηθεί άμεση αντίδραση με μήνυση του Δημάρχου - συνεργείο υπό το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο μπήκε σε διαδικασία απομάκρυνσης της παράνομης κατασκευής.

Αμέσως όμως έφτασαν στο χώρο δύο περιπολικά, τα οποία σταμάτησαν την απομάκρυνση και συνέλαβαν Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο, καθώς και τον ιδιώτη που έκανε την εμφάνισή του.

 

Όλη την υπόλοιπη Κυριακή του Πάσχα, οι Νίκος Σαράντης και Πολύδωρος Τσελέκας την πέρασαν στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς ο ιδιώτης κατέθεσε μήνυση εις βάρος τους για «φθορά ξένης περιουσίας» και οι υπεύθυνοι του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων έκριναν ότι ο παραβάτης δεν έπρεπε να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κάτι το οποίο έγινε τελικά την επομένη!!! 

 

Την Τρίτη, με ταχύτατες κινήσεις ο Δήμαρχος κινητοποίησε την Πολεοδομία, μηχανικοί της οποίας επιθεώρησαν την ξύλινη κατασκευή και διαπίστωσαν την παράνομη τοποθέτησή της, ενώ ταυτόχρονα κινήθηκε και προς την πλευρά του ΟΣΕ.

 

Η όλη διαδικασία σαφώς και γεννά πάρα πολλά ερωτηματικά και γι΄ αυτό η Δημοτική Αρχή δηλώνει αποφασισμένη να:
-απομακρύνει το παράνομο κτίσμα
-προχωρήσει σε κάθε ενέργεια και προς κάθε κατεύθυνση
-φωτίσει όσα ερωτηματικά και σκιές έχουν δημιουργηθεί.

Μοιράσου την σελίδα