ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕΡΙΔΩΝ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού

 

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία για το μήνα Αύγουστο τη διανομή μερίδων φαγητού σε απόρους συμπολίτες μας που τον υπόλοιπο χρόνο εξυπηρετούνται από τα συσσίτια των εκκλησιών.

Έτσι λοιπόν με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας  και των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κοινωνική Μέριμνα» δημιουργήθηκε ένα άτυπο δίκτυο εταιρειών από το χώρο της εστίασης, οι οποίες κάλυψαν τις ημερήσιες ανάγκες σε 30 μερίδες φαγητού για συμπολίτες μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρείες:

Goody’s Ιλίου, εστιατόριο «Γοργοπόταμος», Σουπερμάρκετ «Σκλαβενίτης (Καματερού)»,  αναψυκτήριο «Σφολιατίνο», Οβελιστήριο «Η Πλατεία της Γεύσης», ψητοπωλείο «Στην Πλατεία», ψητοπωλείο «Γνήσιον Εστί», κρεοπωλείο «Κουρλέτης, ψητοπωλείο «For You» και τα αρτοποιεία «Στεργίου» και «Νικολέτα (Καματερό)» οι οποίοι προσέφεραν για όλο τον Αύγουστο και συνεχίζουν να προσφέρουν καθημερινά  φρεσκομαγειρεμένο φαγητό και αρτοσκευάσματα. Πρόκειται για μία αλτρουιστική κοινωνική προσφορά των εταιρειών αυτών προς τους κατοίκους του Δήμου μας, που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην σ’ αυτή την δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Μοιράσου την σελίδα