ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες είναι μια πρωτοβουλία της Αυτοδιοίκησης που αγκαλιάστηκε άμεσα από τους πολίτες, δεδομένης και της πρωτοφανούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.


Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014στους Αγίους Αναργύρους, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου (Λ. Δημοκρατίας 61) διατέθηκε μεγάλη ποικιλία προϊόντων από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα όπως: λάδι , μέλι, όσπρια , ζυμαρικά , αλεύρι, τυροκομικά , αλλαντικά, κ.α.

Η προσπάθεια αυτή του Δήμου μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν, για μία ακόμη φορά, μεγάλη και η διάθεση των προϊόντων από τους παραγωγούς πραγματοποιήθηκε με τάξη και ταχεία εξυπηρέτηση των πολιτών.


Έτσι, λόγω της μεγάλης απήχησης ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού έχει καθιερώσει τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες μία φορά το μήνα.

Η επόμενη προγραμματισμένη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες θα γίνει το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλ.: 213.2039921 

 

 

Μοιράσου την σελίδα