Ξεκινάει το Πρόγραμμα Δωρεάν Ψηφιακής Μαστογραφίας στο Δήμο μας.

 
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Γραφείο Προαγωγής Υγείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγή Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι»
 
Η Κοινωνική Υπηρεσία και το  Γραφείο Προαγωγής Υγείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγή Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «ΟΙ Αγ. Ανάργυροι», θα πραγματοποιήσουν πρόγραμμα Δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας.
Ο Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Οκτώβρη 2012 και αφορά:
  • Άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.
  • Γυναίκες ηλικίας 40 - 69 ετών.
Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.
Η ψηφιακή μαστογραφία θα πραγματοποιείται στον ειδικό ψηφιακό μαστογράφο του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Την ευθύνη της μεταφοράς των γυναικών αναλαμβάνει το ΕΔΔΥΠΠΥ, με την συνεργασία του Δήμου, ώστε να προσέρχονται οργανωμένα και ομαδικά 25 περίπου γυναίκες για μαστογραφία, κάθε ημέρα παραχώρησης του ψηφιακού μαστογράφου.
Για περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και την παραλαβή του παραπεμπτικού σημειώματος, μπορείτε να επικοινωνείτε:
Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας,
κ. Κεντεποζίδου Νατάσσα,   τηλ. 2132039921
κ. Καμαρινοπούλου Ελένη, τηλ. 2132039925

Μοιράσου την σελίδα