Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάθεση αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες 2-3 Μαρτίου

        ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση αγροτικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στους κατοίκους του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στους Αγίους Αναργύρους , στο Χώρο του Δημαρχείου (Λ. Δημοκρατίας 61 ) και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στο Καματερό στην οδό Γληνού και Ιφιγενείας (πίσω από το Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Κ Καματερού) διατέθηκε μεγάλη ποικιλία προϊόντων από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα όπως: λάδι , μέλι, όσπρια , ζυμαρικά , αλεύρι, τυροκομικά , αλλαντικά , χαρτικά κ.α.

Η προσπάθεια αυτή του Δήμου μας στέφθηκε με επιτυχία αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν , για μία ακόμη φορά, μεγάλη και  η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη τάξη και ταχεία εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες είναι μια πρωτοβουλία της Αυτοδιοίκησης που αγκαλιάστηκε άμεσα από τους πολίτες. Δείχνει ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κρίσης, να χτίσουμε πόλεις αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι η πέμπτη στη σειρά από τις αρχές του 2012 και ο δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού σκοπεύει να καθιερώσει την διάθεση αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες σε σταθερή βάση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα : 213 2039948 και 213 2039921 .

 



 
 

Μοιράσου την σελίδα