Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ

 

Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης στην εκδήλωση τιμής για την απελευθέρωση των Αθηνών από τους Οθωμανούς

 

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης συμμετείχε στην εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Άγνωστο Στρατιώτη για την απελευθέρωση της Αθήνας από τους Οθωμανούς χάρη στην επαναστατική δράση χωρικών της Αττικής την 26 Απριλίου 1821. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία Δήμων της Αττικής οι παλαιοί κάτοικοι  των οποίων συμμετείχαν και πρωτοστάτησαν στην έναρξη της Επανάστασης στην Αττική, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, παρευρέθηκαν, επίσης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, οι Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής Θανάσης Μπούρας (Ν.Δ.), Βασίλης Οικονόμου (Ν.Δ.) και Δημήτρης Καβαδέλας (Ένωση Κεντρώων). 

Στεφάνια κατέθεσαν όλοι οι συνδιοργανωτές Δήμαρχοι, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Γιώργος Πάντζας, οι Αντιπεριφερειάρχες Ανατ. και Δυτ. Αττικής Πέτρος Φιλίππου και Γιάννης Βασιλείου, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Ανδρέας Βαρελάς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Δήμαρχοι: Αγίων Αναργύρων - Καματερού Νίκος Σαράντης, Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου - Παπαθανασίου, Φυλής Χρήστος Παππούς και Αντιδήμαρχοι των Δήμων Ιλίου, Μεταμόρφωσης και Παιανίας.

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα