Το 2ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας

 

 Το 2ο πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου  Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει το 2ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού το Σάββατο 9/3/2013 στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων από τις 8.30 π.μ. έως τις 13.30.

Συμμετείχαν έντεκα Δημοτικά σχολεία και έγιναν συνολικά 19 αγώνες. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε το 3ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων που νίκησε στον τελικό 1-2 το 11ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων (2η θέση) σε ένα συγκλονιστικό τελικό. Τρίτη θέση κατέλαβε το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού που νίκησε στον μικρό τελικό  το  2ο Καματερού.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού   και Παιδείας κ. Γιάννης Κουτελιέρης ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους και ευχαρίστησε όλα τα σχολεία και τους καθηγητές, συνοδούς για την έμπρακτη στήριξη τους στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για την προαγωγή του Σχολικού, Μαζικού Αθλητισμού.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και  ο Δημοτικός Σύμβουλος Στάθης Ευάγγελος. Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, κύπελλα στους τρείς πρώτους και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για τους επόμενους σχολικούς αγώνες που ακολουθούν στα τέλη Μαρτίου.

 
 
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα