ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
"Απευθύνω στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας τις πιο θερμές ευχές μου για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά.
Η μόρφωση αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο για το μέλλον, ιδιαίτερα μάλιστα μέσα στο σύγχρονο πολύ απαιτητικό κοινωνικό περιβάλλον. Πέραν μάλιστα των τυπικών προσόντων που θα διασφαλίσει ο καθένας μέσα από την πορεία του στην εκπαίδευση, αυξημένη σημασία για τη μελλοντική διαδρομή σας στη ζωή έχουν και οι πρόσθετες ουσιαστικές ικανότητες που θα αποκομίσετε αξιοποιώντας όλες τις μορφωτικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν.
Να έχετε λοιπόν συνείδηση ότι οι κόποι και οι θυσίες που καταβάλλετε θα αποδώσουν πολλαπλασιαστικά τους  καρπούς τους.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού φρόντισε μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολικά κτίρια ώστε η εκπαιδευτική χρονιά να ξεκινήσει μέσα σε θετικό κλίμα και το σωστό περιβάλλον. Αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εμείς θα είμαστε συμπαραστάτες στο έργο των εκπαιδευτικών και στις προσπάθειες των Συλλόγων Γονέων για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης.
Επιδίωξη όλων μας ανεξαιρέτως πρέπει να είναι κάθε σχολείο του Δήμου μας να είναι μια ζωντανή και παραγωγική κυψέλη παιδείας και πολιτισμού, που παράγει μορφωμένους ανθρώπους και συνειδητούς πολίτες.
Καλή χρονιά σε όλους!"
ΝΙΚΟΣ Α. ΣΑΡΑΝΤΗΣ  
ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ -
ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
 

Μοιράσου την σελίδα