ΔΥΟ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Τις παραστάσεις έδωσε η ομάδα εφήβων και νέων του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας

 
 

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας πραγματοποίησε δύο υπέροχες θεατρικές παραστάσεις . « Θέατρο ….Γιατί;», ήταν ο τίτλος της πρώτης παράστασης που είχαν την ευκαιρία ν’απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο « Σπύρος Αποστόλου », το Σάββατο 23-3-2013 από την ομάδα εφήβων και νέων του Οργανισμού σε διδασκαλία και επιμέλεια κ. Σ. Κορώνη. Σε μια υπέροχα φιλική και λιτή ατμόσφαιρα, η θεατρική  ομάδα με φοβερή ευαισθησία, απίστευτο χιούμορ και ανατρεπτική ειλικρίνεια  απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο ζητήματα της σύγχρονης εποχής μέσα από το βλέμμα και το βιώματα των νέων. Στην παράσταση πήραν μέρος από την ομάδα νέων οι: Ταβατζίου Χρήστος, Μπειτάρη Χαρά, Νησιώτη Αντιόπη, Παπαδάκη Ματίνα, Μπουρονίκου Εύα, Βαλλίδη Μαρία, Κωνσταντίνος Πατσιαούρας. Από την ομάδα εφήβων πήραν μέρος οι: Λυκούδη Μαριέττα, Βλάχου Έλενα, Κρητικού Κάρμεν, Τζέλου Κατερίνα, Τζιτζιάκου Αφροδίτη, Παπαδημητροπούλου Άννα Μαρία, Χατζηκωνσταντή Διαμάντω, Αρβανίτη Ιωάννα.

Επίσης την Τετάρτη 27-3-2013 ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα Καματερού « Εκτός σχεδίου », παρουσίασε το θεατρικό έργο « Ο Μπίτερμαν και οι εμπρηστές » του Μαξ Φριστ, σε σκηνοθεσία Π. Δημητρακοπούλου και Σ. Μανταδάκη  στο πολιτιστικό κέντρο

 « Σπύρος Αποστόλου ». Η μαύρη αυτή κωμωδία με τα διαχρονικά μηνύματα ήταν μια καταγγγελία στην κρίση του συστήματος. Οι καταπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών απογείωσαν τα συναισθήματα , δημιουργώντας ένα   προβληματισμό που δεν άφησε αδιάφορο τον θεατή. Πήραν μέρος οι ηθοποιοί: Αλέξανδρο Γεροκόμης, Κατσιαβάρα Αλεξάνδρα, Ταρούνας Γιώργος, Αρτεμάκη Ειρήνη, Χατζόπουλος Κώστας, Σιγανός Άρης, Μαγδανοζίδη Κλειώ, Μανταδάκης Σήφης, Σιγανός Άρης, Χαριζάνης Ορφέας.

Share this post