Καθαρισμός από άχρηστα υλικά του αύλειου χώρου του Αγίου Ανδρέα στα Μυκονιάτικα

Καθαρισμός από συσσωρευμένα άχρηστα υλικά του αύλειου χώρου του Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα στους Αγίους Αναργύρους (κτήμα Παπασταμάτη στα Μυκονιάτικα).
Φροντίδα για την αισθητική και την καθαριότητα στη γειτονιά.
 
Άλλαξε όψη το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στους Αγίους Αναργύρους ( κτήμα Παπασταμάτη στα Μυκονιάτικα). Ο αύλειος χώρος της εκκλησίας, όπου είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες τόνοι από άχρηστα υλικά, καθαρίστηκε με αποτέλεσμα να αναδειχθεί επιτέλους η εκκλησία και να αποκατασταθεί η αισθητική και η καθαριότητα στην ολόκληρη γειτονιά.
Συνολικά τα συνεργεία της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, σε συνεργασία με το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και  υπό την προσωπική επίβλεψη του Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Ελαιοτριβάρη, απομάκρυναν από τον αύλειο χώρο της εκκλησίας πάνω από 10 φορτηγά με άχρηστα υλικά που είχαν μεταφερθεί στο σημείο επί σειρά ετών, δημιουργώντας μια εστία ρύπανσης και πιθανώς μολυσματικών ασθενειών λόγω της συγκέντρωσης τρωκτικών.
Η επιχείρηση καθαρισμού ολοκληρώθηκε τις παραμονές της εορτής του Αγίου Ανδρέα, ώστε η εκκλησία και η γειτονιά να γιορτάσουν μέσα στην πρέπουσα ατμόσφαιρα.
 

Μοιράσου την σελίδα