ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ"

                                                             
              ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ"
 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού στηρίζει έμπρακτα τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει την επιτυχημένη πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012με τη διάθεση εγχώριων προϊόντων από τους παραγωγούς στους κατοίκους του Δήμου. Η δράση αυτή υλοποιείται πλέον σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραγωγών “ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ” υπό την αιγίδα την Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και του Αντιδημάρχου, κου Παντελιά Νίκου.

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015από τις 8.00 – 15.00 στους Αγίους Αναργύρους, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου (Λ. Δημοκρατίας 61) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διάθεση αγροτικών προϊόντων από παραγωγούς απ" όλη την Ελλάδα όπως: λάδι, μέλι, όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, τυροκομικά, αλλαντικά, ξηροί καρποί, ελιές, ρύζι κ.α

Η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες είναι μια πρωτοβουλία της Αυτοδιοίκησης που αγκαλιάστηκε άμεσα από τους πολίτες, δεδομένης και της πρωτοφανούς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Δείχνει ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κρίσης, να χτίσουμε πόλεις αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.

Η επόμενη ημερομηνία διάθεσης αγροτικών προϊόντων, τον Μάιο 2015, θα γνωστοποιηθεί με επόμενη ανακοίνωση .

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο: 213 2039921.

 
 

Μοιράσου την σελίδα