Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Κατασκηνώσεων για τα Παιδιά

Καλοκαιρινό Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για τα    Παιδιά των Κατοίκων  του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων -Καματερού συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων που υλοποιείται στην θαλάσσια περιοχή του Άγιου Ανδρέα Αττικής. Το πρόγραμμα αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, κατοίκων Αγίων Αναργύρων -Καματερού.
Η συμμετοχή των παιδιών στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι οι ακόλουθες :
*        Α΄ Αποστολή: από 11/7/11 έως 22/7/11 , παιδιά 20
*        Β΄ Αποστολή : από 25/7/11  έως 5/8/11, παιδιά 40
*        Γ΄ Αποστολή : από 8/8/11 έως 19/8/11, παιδιά 35
*        Δ΄ Αποστολή : από 22/8/11 έως 1/9/11, παιδιά 35
 
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής :
1.                       Πρόσφατο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
2.                       Μια μικρή φωτογραφία του παιδιού.
3.                       Ιατρική βεβαίωση υπογεγραμμένη από παιδίατρο, που θα αναγράφει ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές, του έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι εμβολιασμοί, δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα, και τέλος ότι μπορεί να συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης.
4.                       Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας χρειάζεται φωτοτυπία άδειας εργασίας, άδεια παραμονής ή διαβατήριο γονέα.
5.                       Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί αλλοδαπής οικογένειας, και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.
6.                       Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί ομογενούς οικογένειας και δεν υπάρχει πιστοποιητικό γέννησης, χρειάζεται φωτοτυπία κάρτα ομογενούς στην οποία να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης του παιδιού.
7.                       Σε περίπτωση που πρόκειται για παιδί διαζευγμένων γονέων, τότε χρειάζεται φωτοτυπία της επιμέλειας ή γονικής μέριμνας.
8.                       Λογαριασμό ΔΕΚΟ (ΔΕΗ ,ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ )βάσει του οποίου προκύπτει ο τόπος διαμονής.
 
Τα δικαιολογητικά συγκεντρώνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Χίου και Καλύμνου στην Ανάκασα από τη Δευτέρα 20 /6/11 και ώρα 09.00 – 14.30. Υπεύθυνος Παιδικών Κατασκηνώσεων :Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κος Σωτήριος Καμαρινόπουλος. Πληροφορίες : Χριστοπούλου Ευαγγελία.
Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.
 

Μοιράσου την σελίδα