ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Πολιτιστικό Κέντρο “Σπύρος Αποστόλου”, την Δευτέρα 29 Μαϊου 2017, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: “ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ : ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ” . Ήταν για μία εκδήλωση συγκινητική και ανθρώπινη, που στόχο είχε να παρουσιάσει τα Βιωματικά εργαστήρια, τα οποία υλοποιούνται με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας στα σχολεία του Δήμου μας, να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σ' αυτά και όσους τα παρακολούθησαν.

Τα Βιωματικά εργαστήρια ξεκίνησαν από το 2013, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους, συνεργασίες και δικτυώσεις με φορείς (δημόσιους και ιδιωτικούς) και ιδιώτες επαγγελματίες, που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ανάλογα με τα θέματα των βιωματικών εργαστηρίων .

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν τόσο οι γονείς που παρακολούθησαν τα σεμινάρια όσο και οι επαγγελματίες , που ανάλογα με την ειδικότητά τους συμμετείχαν στην υλοποίηση τους . Επίσης, παρευρέθηκαν τα μέλη των Α & Β ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων που έλαβαν μέρος στα βιωματικά εργαστήρια για την τρίτη ηλικία , υπό το συντονισμό των επαγγελματιών της Κοινωνικής Υπηρεσίας, που μας μετέφεραν με πολύ ανθρώπινο και παραστατικό τρόπο τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στις ομάδες αυτές .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος, Νίκος Σαράντης , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Παντελιάς και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών & ΚΔΑΠ, Τζένη Ζαλακούδη - Ξύδη, η τοπική σύμβουλος, Στρατούλα Παπακωνσταντινοπούλου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Θανάσης Καρελιώτης.

 

Μοιράσου την σελίδα