ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΗΜΑΝΤΗΡΗ ΜΠΑΡΔΑΝΗ

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού πραγματοποίησε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, αφιέρωμα προς τιμήν της κ. Σοφίας Μπαρδάνη στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, για τη συνολική προσφορά της στον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση, τους Αγώνες της και τη συγγραφική της δράση.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού κ. Νίκος Σαράντης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού & Παιδείας κ. Περικλής Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της Ε.Λ.Λ. κ. Παύλος Ναθαναήλ, ο πρόεδρος της εταιρείας ΝΑΞΙΑΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ κ. Γιάννης Βερώνης, η ποιήτρια & εκδότρια του περιοδικού ΚΕΛΑΙΝΩ κ. Παναγιώτα Ζαλώνη, η εκπρόσωπος του συνδέσμου φιλολόγων Δυτ. Αθήνας κ. Αναστασία Βαραγγούλη και η πρόεδρος του Απειραθίτικου συλλόγου Νάξου κ. Σοφία Χατζούδη.

Ακολούθησαν οι ομιλητές Κώστας Μαυροειδής και Δημήτρης Κώτσος κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα παιδικά χρόνια της συγγραφέως ενώ η ηθοποιός Μάχη Γεωργίου απήγγειλε κείμενα και ποιήματα από το βιβλίο της κ. Μπαρδάνη.

Την εκδήλωση έκλεισε ο μουσικοσυνθέτης Στέφανος Γεωργιάδης ομορφαίνοντας τη βραδιά με μουσικά κομμάτια που έπαιξε στην κιθάρα.

 

Μοιράσου την σελίδα