ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΕΠΑΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού απένειμε τιμητικό έπαινο στην κυρία Ιατροπούλου Μαρία, μέλος  του  Α΄ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, για την εισαγωγή της στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, στο Τμήμα Φιλολογίας. Ο Δήμαρχος συνεχάρει  την κα Ιατροπούλου για το σπουδαίο επίτευγμά της, καθώς και την οικογένειά της για την  απόλυτη  στήριξη και ενθάρρυνση που της παρείχαν.


Η κα Ιατροπούλου στην  ηλικία των 63 ετών αποφάσισε  να  ακολουθήσει ένα όνειρο ζωής και να επιστρέψει στα θρανία και τη γνώση, γράφτηκε στο Εσπερινό Γυμνάσιο, συνέχισε στο Εσπερινό Λύκειο αριστεύοντας και φέτος σε ηλικία 70 ετών εισήχθηκε  δεύτερη κατά σειρά στο Τμήμα Φιλογογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης . Η κα Ιατροπούλου  εξήρε τον σημαντικό θεσμό του Εσπερινού Σχολείου, αναφέρθηκε στις  δυσχολίες αλλά και τις ικανοποιήσεις που βίωσε κατά την διάρκεια των 7 χρόνων, στη  μεγάλη της  χαρά για  την επίτευξη του στόχου της και  ευχαρίστησε την οικογενειά της για την σημαντική συμβολή της στην επιτυχία της.
Η επιτυχία της κας Ιατροπούλου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση καθώς   η Δια Βίου Μάθηση στις μεγαλύτερες ηλικίες  μπορεί να διατηρήσει το κίνητρο για ζωή, να προωθήσει τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, να αυξήσει την αυτοεκτίμηση  συμβάλοντας  έτσι  στην εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού και της απομόνωσης και   να οδηγήσει  στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς μας.
Τα μέλη και το προσωπικό του ΚΑΠΗ εύχονται στην κα Ιατροπούλου Μαρία καλή συνέχεια στο όμορφο ταξίδι της γνώσης.
Η απονομή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Α΄ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων με αφορμή την έναρξη  των ομάδων δράσης και δημιουργικής  απασχόλησης.


Την  εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, κ. Νίκος Παντελιάς , η Εντεταλμένη  Σύμβουλος   Βρεφονηπιακών Σταθμών & ΚΔΑΠ, κ. Ζαλακούδη - Ξύδη Ευγενία και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για Κυκλοφοριακά & Συγκοινωνιακά θέματα, κ. Σταυρουλάκης Εμμανουήλ.

Μοιράσου την σελίδα