ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις.

Η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της και η χριστουγεννιάτικη γιορτή ξεκίνησε από νωρίς με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού για τους μικρούς μας φίλους. Σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο πεζοδρομήθηκε προσωρινά η κεντρική λεωφόρος της πόλης για τις ανάγκες του παιχνιδιού αλλά και για την ανέμελη βόλτα των πολιτών στο κέντρο της αγοράς μαζί με ξυλοπόδαρους, φουσκωτό Αϊ- Βασίλη.

Κατά μήκος του δρόμου είχαν στηθεί διάφορα στέκια για κατασκευές ζαχαρωτών, κουλουράκια και άλλα χριστουγεννιάτικα εδέσματα τα οποία μοιράζονταν στα παιδιά. Στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού συμμετείχαν πάνω από 500 παιδιά, ενώ μοιράστηκαν πολλά δώρα.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Σαράντης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ευχήθηκε σε όλους για τις γιορτές, κηρύσσοντας έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Ακούστηκαν τα κάλαντα από τους συλλόγους Κρητών, Ηπειρωτών, Βορειοηπειρωτών καθώς και τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη συναυλία του δημοφιλούς μουσικού συγκροτήματος “48 ΩΡΕΣ” στην οποία συμμετείχαν με πολύ κέφι μικροί και μεγάλοι.

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα