ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού έχει ως πρωταρχικό στόχο τη φροντίδα του Ανθρώπου και των αναγκών του. Η Κοινωνική Υπηρεσία μέσα από δράσεις, προγράμματα και υπηρεσίες βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη που έχει ποικίλες ανάγκες. Έχοντας ως σύνθημα “κανείς μόνος του στην κρίση” η πρώτη προτεραιότητα είναι η ισότιμη πρόσβαση στην κάλυψη των βασικών αναγκών αξιοποιώντας τη συνεργασία με εθελοντές αλλά και φορείς της πόλης μας.

Πέρα όμως από την κάλυψη των βασικών αναγκών, επόμενη κεντρική προτεραιότητα μας είναι η ατομική και οικογενειακή ενδυνάμωση μέσα από υπηρεσίες συμβουλευτικής, μιάς και η οικογενειακή συνοχή αποτελεί τον πρωταρχικό πυρήνα αντιμετώπισης των δυσκολιών που βιώνουμε. Η Κοινωνική Υπηρεσία είναι συνεχώς ενεργή, με εξειδικευμένα επιστημονικά στελέχη, ώστε να αφουγκράζεται και να αντιμετωπίζει άμεσα τις ανάγκες των πολιτών και στον τομέα της οικογενειακής συνοχής και συμβουλευτικής. Στη διάθεση κάθε συμπολίτη μας που χρειάζεται τη συμβολή της.

Η ανάγκη κάθε ανθρώπου για αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια δεν είναι ένδειξη αδυναμίας αλλά πηγή συλλογικής δύναμης για μια σύγχρονη, ανθρώπινη και βιώσιμη πόλη.

Μοιράσου την σελίδα