ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

                               
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
και με τη συνεργασία φορέων της πόλης
 

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού   με την συνεργασία φορέων της πόλης πραγματοποίησε εκδήλωση για τη συλλογή καινούριων σχολικών ειδών , χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Έτσι το Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Καματερό και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων μαθητές, κάτοικοι, εθελοντές της περιοχής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν καινούργια σχολικά είδη όπως τετράδια, ντοσιέ, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, τσάντες, γραφική ύλη, βιβλία κ.α. 

Ειδικότερα την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στο Καματερό, οι μικροί φίλοι που ήρθαν διασκέδασαν, παίζοντας ομαδικά παιχνίδια με ειδικούς εμψυχωτές, κατασκεύασαν κάρτες στο υπαίθριο εργαστήρι, συμμετείχαν σε δρώμενα. Η βραδιά έκλεισε με το μουσικό συγκρότημα Βραζιλιάνικης μουσικής QUI LOMBO, που ξεσήκωσε τον κόσμο και πλημμύρισε την πλατεία με χορευτικούς ρυθμούς. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία των Αγίων Αναργύρων συνεχίστηκαν τα δρώμενα για τα παιδιά, με τον ιδιαίτερο ενθουσιασμό των παιδιών από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Η παραπάνω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τoν Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας, την Ένωση Γονέων, τις Τοπικές Κοινότητες Αγίων Αναργύρων και Καματερού, την Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ», το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού την Ομάδα Γονέων, Κηδεμόνων & φίλων ΑμεΑ “ Η Ανοιχτή Αγκαλιά” και τους Εθνικοτοπικούς Συλλόγους της πόλης μας, υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης , κου Παντελιά Νίκου.

            Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τους πολιτιστικούς συλλόγους και όλους τους κατοίκους, τους μαθητές και τα σχολεία που πρόσφεραν από το υστέρημά τους αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη είναι η δύναμη που μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που διανύουμε.

 

Μοιράσου την σελίδα