Γιορτή Τένις στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Γιορτή Τένις στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 
Τη Δευτέρα 30 Μαΐου ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού διοργάνωσε στα  γήπεδο Τένις (Δεληγιάννη & Καλπακίου), την   Γιορτή Τένις. Συμμετείχαν εβδομήντα  παιδιά από τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου, ηλικίας 5-16 χρονών. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από γονείς και φίλους του τένις, οι μικροί αθλητές  έδειξαν ένα πρόγραμμα ασκήσεων με την μπάλα και την ρακέτα που περιλάμβανε παιχνίδια και ασκήσεις γνωριμίας. Τα μεγαλύτερα παιδιά παρουσίασαν ασκησιολόγιο και δεξιότητες σε  προχωρημένο στάδιο .Το τένις είναι ένα μοναδικό άθλημα που κρατάει θεατές και παίκτες συνεχώς σε εγρήγορση. Ακολούθησαν απονομές του εσωτερικού τουρνουά πρωταθλήματος σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης ,όπου στο χαιρετισμό που έκανε, ανέφερε ότι παρ όλες τις δυσκολίες και την κρίση που αντιμετωπίζουνόλοι, τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν τον αθλητισμό και να μην κυριαρχεί στη ζωή τους το computer και τηλεόραση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης αντιδήμαρχοι και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Επίσης 17 Ιουνίου ξεκινάει το 5ο τουρνουά open τένις για αθλητές από 17 ετών και άνω που κάθε χρόνο προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών και παίρνουν μέρος πολλοί Δήμοι. Οι εγγραφές θα γίνονται στα γήπεδα τένις (Δεληγιάννη & Καλπακίου) από Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρες 19:00 ως 21:00.
 
 
 
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα